Asiakaskokemus, SPR

Kuinka hyödyllinen tämä sisältö oli sinulle?
SPR

AsiakaspalautePunainen Risti

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen tunnetuimmista ja suurimmista kansalaisjärjestöistä. SPR on Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainvälisen liiton jäsenyhdistys, jolla on paikallisosastoja Suomessa jo yli 450. Suomen Punainen Risti on mukana jos minkälaisessa toiminnassa auttamassa niitä, jotka apua eniten tarvitsevat. Järjestö tarjoaa mm. hätäapua erilaisissa tilanteissa, hoitaa keräyksiä ja lahjoituksia sekä toteuttaa ensiapukoulutuksia. Tämän lisäksi SPR järjestää päihde- ja nuorisotyötä sekä tukee turvapaikanhakijoiden kotouttamista.

www.punainenristi.fi

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★★ 5/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★☆ 4/5

4,75/5

Juuli Kaukinen
Juuli Kaukinen
09:24 31 Jan 24
Nopea ja hyvä palvelu!
Roosa L
Roosa L
07:52 14 Apr 21
Käännöstyö sujui erittäin nopeasti ja asiantuntevasti. Palvelu oli sujuvaa ja mukavaa.
Anu M.
Anu M.
06:42 12 Sep 22
Erittäin nopeaa toimintaa. Tarjouspyyntöön vastattiin samana päivänä muutaman tunnin sisällä ja asia eteni heti. Käännökset saapuivat kirjepostina jo saman viikon aikana. Olen käyttänyt Apropos lingua Oy:n palveluita aiemminkin ja aina ollut erittäin tyytyväinen.
Ala Villa
Ala Villa
07:57 20 Aug 20
Vertasin useampaa käännöstoimistoa/kääntäjää: Apropos linguan asiakaspalvelu ja nopeus ovat hyväntasoisia. Käännöksestä ei saa koskaa maksaa liian vähän (pilaa markkinat huonolla laadulla), mutta ei toisaalta tarvitse maksaa liikaakaan. Apropos linguan kohdalla hinta-laatu-suhde on hyvä, sain toivomani käännöksen. Olisin voinut kääntää dokumenttini itsekin, mutta sen piti olla virallinen käännös. Pystyin siis tarkistamaan käännöksen laadun. Suosittelen!
js_loader
Social Rating
5.0
Based on 203 reviews
×
Google Rating
5.0
Based on 136 reviews
×
Facebook Rating
5.0
Based on 67 reviews
×
js_loader