Apropos lingua 2022 -jalkapalloturnaus

Apropos lingua 2022 -jalkapalloturnaus

Perinteikäs, vuodesta 2008 järjestetty turnauksemme järjestetään yhteistyössä SV:n edustusjoukkueen kanssa Sipoon Nikkilän keskusnurmella lauantaina 9.7.2022.

Kyseessä on Fair Play -hengessä pelattava harrastejalkapalloturnaus, jossa nähdään joukkueita eri puolilta Suomea. Turnausta on monen aiemmin osallistuneen joukkueen toimesta kehuttu kesän kohokohdaksi, joten vaadimme osallistuvilta joukkeilta rehellistä ja reilua urheiluhenkeä sekä vastustajan ehdotonta kunnioittamista. Pelejä on tälläkin kertaa runsaasti kaikilla joukkeilla menestyksestä riippumatta.

Reaaliaikainen tulosseuranta on niin ikään käynnissä, jotta mahdollisesti estyneet kannattajat voisivat seurata omiensa pelituloksia.

Tervetuloa nauttimaan mukavasta päivästä jalkapallon parissa Sipooseen heinäkuussa!

Ilmoittautuneet joukkueet:
1. Hc Hemohes [Kerava]
2. TNA [Espoo]
3. Jungheinrich [Kerava]
4. Wicked Utd. [Helsinki]
5. Urkin Pallo [Helsinki]
6. Töölön klubi [Helsinki]
7. A.C. Frio [Helsinki]
8. Ruohon Tuoksu [Fiskars]
 

Turnauksen säännöt

Turnauksessa pelattavat ottelut noudattavat harrastejalkapallon sääntöjä, pl. nk. keskiviiva-sääntö eli maalivahti saa avata yli puolen kentän. Pelit pelataan pienkentällä (½ normikentästä) ja peliaika on 1 x 20 min. Paitsiosääntö ei ole voimassa ja pelit pelataan pelijärjestelmällä 1+6, edestakaisilla ja lentävillä vaihdoilla. Järjestäjät hoitavat otteluiden tuomaroinnin. Joukkueen kokoa ei ole rajattu. Kyseessä on harrastejalkapalloturnaus, joten joukkueessa ei saa olla mukana nk. aktiivipelaajia. Poikkeukset ovat tietysti sallittuja, kunhan jokainen ymmärtää, että Fair Play ja hauskanpito ovat tämän turnauksen suola.

Toivomme hartaasti, että kaikki osallistuvat joukkueet käyttäytyvät kohteliaasti muita pelaajia ja järjestäjiä kohtaan, eivätkä sotke paikkoja. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni nauttii turnauksesta ja peli-ilosta.

Mikäli osallistuvia joukkeita on 10 tai vähemmän, joukkueet jaetaan kahteen lohkoon. Mikäli joukkueita on 12 tai enemmän, joukkueet jaetaan kolmeen lohkoon, joista lohkovoittajat ja -kakkoset sekä kaksi parasta lohkokolmosta etenevät puolivälieriin alkusarjan jälkeen. Turnauksen arvioitu kesto on noin kuusi tuntia. Jokainen osallistuva joukkue saa menestyksestään riippumatta pokaalin.

Turnauspaikalla toimii kioski, ja kioskin tuotto lahjoitetaan kioskitytöille. Apropos lingua -käännöstoimiston yritysasiakkaat voivat halutessaan markkinoida omia palveluitaan turnauspaikalla vapaasti ja veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei järjestäjille aiheudu tästä harmia. Mainostoiminnasta on sovittava etukäteen. Turnauspaikalla oli vuonna 2021 noin 170 ihmistä.

Järjestäjät eivät kanna vastuuta loukkaantumisista. Apropos lingua -käännöstoimiston yritysasiakkaat voivat osallistua turnaukseen veloituksetta.

Haluatko osallistua?

Otteluohjelma ja tulokset

Turnauksen info:

Urheilutie 2, Sipoo
yhteyshenkilö: Vitali Rabotsev 0405633197
ilmoittautuminen: info[a]aproposlingua.fi

Kunnianosoitus aiemmille turnausvoittajille:

2008: Hc Hemohes [Kerava]
2009: Fc Box [Sipoo]
2010: Fc Valencia [Tampere]
2011: Fc qUKI [Turku]
2012-2016: Fc Vinateam [Porvoo]
2017: Fc Saksa [Sipoo]
2018: Fc ViruValge [Helsinki]
2019: FK Priozersk [Käkisalmi]
2020: JK Virolaiset [Helsinki]
2021: Pystyporaajat [Hyvinkää]

Apropos lingua 2021 -turnauksen mitalistit:

Kulta: Pystyporaajat [Hyvinkää]
Hopea: Urkin Pallo [Helsinki]
Pronssi: TNA [Espoo]