Käännöspalvelu

4.9/5 - sisältöindeksi 2022

kouluttautuneiden ammattikääntäjienSuomen arvostetuin käännöspalvelu Googlessa

Etsitpä sitten yhden sivun auktorisoitua (=virallista) työ- tai koulutodistuksen käännöstä, tuhansia tuotekuvauksia sisältävän verkkokaupan lokalisointia, tai vaikkapa kokonaisvaltaista käännöspalvelua, jossa kaikki vieraskielinen viestintä on ulkoistettu meille PR-viestinnästä on-site-käännöksiin – autamme mielellämme, ja vieläpä edullisesti! Jos siis etsit ammattimaista käännöspalvelua ilman välikäsiä – olet oikeassa paikassa!

Edullinen käännöspalvelu ilman välikäsiä

Meillä ei ole osinkoa vaativia osakkaita eikä muita välikäsiä, joten työllistämme itse itsemme. Tämä näkyy luonnollisesti myös meiltä tilattujen käännösten hinnoissa. Kaikilla kääntäjillämme on korkeakoulututkinto käännöstieteestä. Suurin osa kääntäjistämme on kaksikielisiä ihmisiä, mutta vaadimme lisäksi myös käännösteorian osaamista. Siksi käännöstieteen akateeminen tausta on meillä välttämättömyys.

Suomalainen käännöstoimisto

Tutustu käännöstoimistomme asiakasreferenssihin sekä suosituimpiin käännöspalveluihimme alla. Lue saamamme palaute tästä tai tästä, ja kysy rohkeasti, jos voisimme olla avuksi.

Käännöspalvelu kielipareissa suomi–englanti, englanti–suomi, suomi–ruotsi ja ruotsi–suomi melkeinpä dominoi Suomen käännösmarkkinoita, ja meilläkin on eniten resursseja ja kompetenssia nimenomaan näissä kielissä. Tästä huolimatta tarjoamme erilaisia käännös- ja lokalisointiratkaisuja myös kymmenissä muissa kielipareissa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kristiina Toivanen
Kristiina Toivanen
09:09 09 Nov 20
Sain käännöksen todella nopeasti. Hyvä on myös se, että palvelu toimii koko Suomen alueella. Pienillä paikkakunnilla palvelua ei löydy ja isompaan kaupunkiin voi olla pitkä välimatka.
Janne Rajakallio
Janne Rajakallio
10:36 27 Nov 19
Nopea, laadukas ja kustannustehokas käännöstoimisto joka on kääntänyt meille monipuolisesti tekstejä toimitusehdoista taukoliikuntaohjeisiin. Suosittelen.
Olivia Kallanmaa
Olivia Kallanmaa
05:11 24 Sep 20
Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu, viesteihin vastattiin parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Laadukas käännös.
Mari Tolonen
Mari Tolonen
16:48 18 Jul 19
Nopea ja sujuva käännöspalvelu tutkintotodistusta käännättäessä, myös loistava asiakaspalvelu.

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!