Käännöspalvelu

4.9/5 - sisältöindeksi 2024

kouluttautuneiden ammattikääntäjienSuomen arvostetuin käännöspalvelu*

Etsitpä sitten yhden sivun auktorisoitua (=virallista) työ- tai koulutodistuksen käännöstä, tuhansia tuotekuvauksia sisältävän verkkokaupan lokalisointia, tai vaikkapa kokonaisvaltaista käännöspalvelua, jossa kaikki vieraskielinen viestintä on ulkoistettu meille PR-viestinnästä on-site-käännöksiin – autamme mielellämme, ja vieläpä edullisesti! Jos siis etsit ammattimaista käännöspalvelua ilman välikäsiä – olet oikeassa paikassa! *Käännöstoimistomme on Suomen arvostetuin käännöstoimisto Google- ja Facebook-palautteiden perusteella!

Edullinen ja luotettava käännöspalvelu

Meillä ei ole osinkoa vaativia osakkaita eikä muita välikäsiä, joten työllistämme itse itsemme. Tämä näkyy luonnollisesti myös meiltä tilattujen käännösten hinnoissa. Kaikilla kääntäjillämme on korkeakoulututkinto käännöstieteestä. Suurin osa kääntäjistämme on kaksikielisiä ihmisiä, mutta vaadimme lisäksi myös käännösteorian osaamista. Siksi käännöstieteen akateeminen tausta on meillä välttämättömyys.

Kouluttautuneiden ammattikääntäjien käännöstoimisto

Tutustu käännöstoimistomme asiakasreferenssihin sekä suosituimpiin käännöspalveluihimme alla. Lue saamamme palaute tästä tai tästä, ja kysy rohkeasti, jos voisimme olla avuksi.

Käännöspalvelu kielipareissa suomi–englanti, englanti–suomi, suomi–ruotsi ja ruotsi–suomi melkeinpä dominoi Suomen käännösmarkkinoita, ja meilläkin on eniten resursseja ja kompetenssia nimenomaan näissä kielissä. Tästä huolimatta tarjoamme erilaisia käännös- ja lokalisointiratkaisuja myös kymmenissä muissa kielipareissa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Susanna Anderson Buah
Susanna Anderson Buah
11:48 13 Apr 23
Mahtava asiakaspalvelu ja erittäin nopea toimitus, ammattitaidosta tinkimättä. Todistukseni käännös oli valmis alle vuorokaudessa. Suosittelen lämpimästi!
Tiina Arsiola
Tiina Arsiola
11:02 16 May 23
Nopeasti ja hyvin hoidettu toimeksianto!
Helen Wang
Helen Wang
06:43 21 Jul 20
Very quick and polite service, and the translation is professionally done. Also much cheaper compared to other offers I got. I strongly recommend Apropos Lingua, at least for Finnish to English translations.
Teemu T
Teemu T
08:20 22 Jan 21
Lisämaksuton, hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Kaikki sujui ongelmitta.
js_loader

Social Rating
5.0
Based on 203 reviews
×
Google Rating
5.0
Based on 136 reviews
×
Facebook Rating
5.0
Based on 67 reviews
×
js_loader

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!

Social Rating
5.0
Based on 203 reviews
×
Google Rating
5.0
Based on 136 reviews
×
Facebook Rating
5.0
Based on 67 reviews
×
js_loader