Käännöspalvelu

edullinen ja nopea käännös mittatilaustyönäAmmattikääntäjien käännöspalvelu

Millaista käännöspalvelua etsit? Olipa se sitten yhden sivun auktorisoitu (=virallinen) työ- tai koulutodistuksen käännös, tuhansia tuotekuvauksia sisältävän verkkokaupan lokalisointi, tai vaikkapa kokonaisvaltainen käännöspalveluratkaisu, jossa kaikki vieraskielinen viestintä on ulkoistettu meille PR-viestinnästä on-site-käännöksiin – autamme mielellämme, ja vieläpä edullisesti!

Kaikilla käännöspalveluillamme on täysi tyytyväisyystakuu sekä miljoonan euron vastuuvakuutus. Meillä ei ole osinkoa vaativia osakkaita eikä muita välikäsiä, joten työllistämme itse itsemme. Kaikilla kääntäjillämme on korkeakoulututkinto käännöstieteestä. Suurin osa kääntäjistämme on kaksikielisiä ihmisiä, mutta vaadimme lisäksi myös käännösteorian osaamista. Siksi käännöstieteen akateeminen tausta on meillä välttämättömyys.

Tutustu käännöstoimistomme asiakasreferenssihin sekä suosituimpiin käännöspalveluihimme alla. Lue saamamme palaute tästä tai tästä, ja kysy rohkeasti, jos voisimme olla avuksi.

eCommerce & SEO

auktorisoitu käännös

kielikoulutus

tiede & kirjallisuus

tekstityspalvelu

lokalisointipalvelu

sisällöntuotanto

litterointipalvelu

markkinointi & tekniikka

talous & juridiikka

kielenhuolto

sanapankki

Sofia Kujala
Sofia Kujala
15:35 14 Jul 20
Erittäin nopea toimitus ja mahtava asiakaspalvelu. Tutkintotodistuksen käännös onnistui samana päivänä ja oli postiluukussa seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelu vastasi heti viesteihin ja asiani hoidettiin nopeasti. Suosittelen ehdottomasti!
Elena Savina
Elena Savina
13:36 27 Mar 20
Really fast service. Translation was ready in 1 day.You don't have to search for translators on Opetushallitus and google them after. So Apropos saves lots of time!Attentive and caring people, high quality service. 5 stars for sure. 🙂
Eeva Hautamäki
Eeva Hautamäki
18:14 19 Dec 19
Vastaus yhteydenottoon nopeasti, palvelu kohteliasta ja moitteetonta. Hinta-laatu -suhde kohdallaan.
Kristian
Kristian
15:09 24 Mar 21
Todella hyvää palvelua ja laadukas käännös! Tilasin auktorisoidun käännöksen joka tuli nopeasti postissa kotiin. Tämän jälkeen kun en ollut varma tarvitsenko vielä kiireessä toista käännöstä samasta dokumentista, sain soiton vain hetki viestin lähettämisen jälkeen virka-ajan ulkopuolella ja he olivat valmiita auttamaan niin pian kuin vain kykenevät. Todella välittävää asiakaspalvelua. Ehdottomasti käännätän täällä jatkossakin kun tarve tulee!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!