Käännöspalvelu

edullinen ja nopea käännös mittatilaustyönäAmmattikääntäjien käännöspalvelu

Millaista käännöspalvelua etsit? Olipa se sitten yhden sivun auktorisoitu (=virallinen) työ- tai koulutodistuksen käännös, tuhansia tuotekuvauksia sisältävän verkkokaupan lokalisointi, tai vaikkapa kokonaisvaltainen käännöspalveluratkaisu, jossa kaikki vieraskielinen viestintä on ulkoistettu meille PR-viestinnästä on-site-käännöksiin – autamme mielellämme, ja vieläpä edullisesti!

Kaikilla käännöspalveluillamme on täysi tyytyväisyystakuu sekä miljoonan euron vastuuvakuutus. Meillä ei ole osinkoa vaativia osakkaita eikä muita välikäsiä, joten työllistämme itse itsemme. Kaikilla kääntäjillämme on korkeakoulututkinto käännöstieteestä. Suurin osa kääntäjistämme on kaksikielisiä ihmisiä, mutta vaadimme lisäksi myös käännösteorian osaamista. Siksi käännöstieteen akateeminen tausta on meillä välttämättömyys.

Tutustu käännöstoimistomme asiakasreferenssihin sekä suosituimpiin käännöspalveluihimme alla. Lue saamamme palaute tästä tai tästä, ja kysy rohkeasti, jos voisimme olla avuksi.

eCommerce & SEO

auktorisoitu käännös

kielikoulutus

tiede & kirjallisuus

tekstityspalvelu

lokalisointipalvelu

sisällöntuotanto

litterointipalvelu

markkinointi & tekniikka

talous & juridiikka

kielenhuolto

sanapankki

Jani Helkiö
Jani Helkiö
14:03 15 Jan 19
Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Erittäin laadukkaat verkkosivut ovat myös plussaa.
Karita Kostiainen
Karita Kostiainen
09:32 04 Aug 20
Fast, reliable and friendly service. I got my diplomas translated all remotely and smoothly.
Eemeli Kokko
Eemeli Kokko
09:45 17 Sep 18
Yhden sivun käännös oli postissa seuraavana päivänä tilauksesta. Hinta kilpailukykyinen. Palvelu erinomaista ja vietiin loppuun asti.
Essi
Essi
17:49 18 Mar 21
Käännätin päättötodistukseni Apropos lingualla ja olen hyvin tyytyväinen saamaani palveluun. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja vastaukset viesteihin sai todella nopeasti. Myös käännös tuli parissa päivässä. Suosittelen kaikille!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!