Käännöspalvelu

4.9/5 - sisältöindeksi 2022

kouluttautuneiden ammattikääntäjienKäännöspalvelu

Etsitpä sitten yhden sivun auktorisoitua (=virallista) työ- tai koulutodistuksen käännöstä, tuhansia tuotekuvauksia sisältävän verkkokaupan lokalisointia, tai vaikkapa kokonaisvaltaista käännöspalvelua, jossa kaikki vieraskielinen viestintä on ulkoistettu meille PR-viestinnästä on-site-käännöksiin – autamme mielellämme, ja vieläpä edullisesti! Jos siis etsit ammattimaista käännöspalvelua ilman välikäsiä – olet oikeassa paikassa!

Edullinen käännöspalvelu ilman välikäsiä

Meillä ei ole osinkoa vaativia osakkaita eikä muita välikäsiä, joten työllistämme itse itsemme. Tämä näkyy luonnollisesti myös meiltä tilattujen käännösten hinnoissa. Kaikilla kääntäjillämme on korkeakoulututkinto käännöstieteestä. Suurin osa kääntäjistämme on kaksikielisiä ihmisiä, mutta vaadimme lisäksi myös käännösteorian osaamista. Siksi käännöstieteen akateeminen tausta on meillä välttämättömyys.

Suomen suosituin käännöstoimisto Googlessa

Tutustu käännöstoimistomme asiakasreferenssihin sekä suosituimpiin käännöspalveluihimme alla. Lue saamamme palaute tästä tai tästä, ja kysy rohkeasti, jos voisimme olla avuksi.

Jenna-Johanna Lampi
Jenna-Johanna Lampi
07:08 18 Jan 19
Hyvä ja ystävällinen palvelu!
Sonja Keränen
Sonja Keränen
07:33 19 Mar 20
Erittäin nopea palvelu, ystävällinen henkilökunta. Suosittelen ja tulen tarvittaessa tekemään lisää yhteistyötä!
Susanna Haanpää
Susanna Haanpää
12:40 22 Apr 20
Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua, suosittelen!
Elias Tenkanen Næss
Elias Tenkanen Næss
13:56 15 Jan 20
Hyvää, nopeaa ja edullista palvelua! Tarvitsin asiakirjan käännetyksi suomesta englanniksi, sain sen sähköpostiin skannattuna alle 24h tarjouksen jättämisestä, ja paperisena se tullee postilaatikkoon parissa päivässä jos posti suo. Hinta-laatusuhde on 11/10, ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja nopeaa! 👍👍👍

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!