Tulkkauspalvelu

kouluttautuneiden ammattitulkkien tulkkauspalveluKonsekutiivi- ja simultaanitulkkaus

Alla on listattu käännöstoimistomme yleisimmät sekä tilatuimmat tulkkauspalvelut, joihin voi perehtyä tarkemmin alla näkyvän tulkkauspalvelulistan avulla. Tarjoamme niin konsekutiivi- kuin simultaanitulkkausta, kuiskaustekniikalla ja/tai tulkkauslaitteistolla. Valitse tarvitsemasi tulkkauspalvelu alla olevista vaihtoehdoista saadaksesi lisätietoa tai lähetä meille avoin kysely, jotta voimme itse suositella sinulle toimivinta ja edullisinta tulkkauspalvelua tilaisuuteesi.

Tulkkaustoimeksiannon hinnoittelu määräytyy työajan, sijainnin ja tulkkausmuodon perusteella. Huomaathan, että simultaanitulkkaus vaatii aina vähintään kahden tulkin tulkkiparin, vaikka tulketta tarvitsisi vain yksi ihminen. Konsekutiivitulkkaus onnistuu yhdellä ammattitulkilla, mutta vaatii tuplasti enemmän aikaa simultaanitulkkaukseen verrattuna. Voit tutustua tulkkauksen hintoihin hinnastomme avulla.

Räätälöimme mielellämme sinulle erillisen käännös- ja/tai tulkkausratkaisun, joka vastaa juuri omia tarpeitasi ja budjettiasi.

Juha Mäenpää
Juha Mäenpää
11:03 29 Jul 19
Nopeaa ja yställistä palvelua
Julius Hietala
Julius Hietala
18:21 28 Jul 20
Super quick responses and excellent quality! Strongly recommended!
Juha Salonen
Juha Salonen
11:14 14 Jan 19
Tilatut käännökset ovat tulleet ajallaan ja kustannustehokkaasti.
Jonna Partanen
Jonna Partanen
19:25 16 Jan 19
Erittäin laadukas ja ystävällinen palvelu. Hintakin kohdillaan.

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!