Tulkkauspalvelu

kouluttautuneiden ammattitulkkien tulkkauspalveluKonsekutiivi- ja simultaanitulkkaus

Alla on listattu käännöstoimistomme yleisimmät sekä tilatuimmat tulkkauspalvelut, joihin voi perehtyä tarkemmin alla näkyvän tulkkauspalvelulistan avulla. Tarjoamme niin konsekutiivi- kuin simultaanitulkkausta, kuiskaustekniikalla ja/tai tulkkauslaitteistolla. Valitse tarvitsemasi tulkkauspalvelu alla olevista vaihtoehdoista saadaksesi lisätietoa tai lähetä meille avoin kysely, jotta voimme itse suositella sinulle toimivinta ja edullisinta tulkkauspalvelua tilaisuuteesi.

Tulkkaustoimeksiannon hinnoittelu määräytyy työajan, sijainnin ja tulkkausmuodon perusteella. Huomaathan, että simultaanitulkkaus vaatii aina vähintään kahden tulkin tulkkiparin, vaikka tulketta tarvitsisi vain yksi ihminen. Konsekutiivitulkkaus onnistuu yhdellä ammattitulkilla, mutta vaatii tuplasti enemmän aikaa simultaanitulkkaukseen verrattuna. Voit tutustua tulkkauksen hintoihin hinnastomme avulla.

Räätälöimme mielellämme sinulle erillisen käännös- ja/tai tulkkausratkaisun, joka vastaa juuri omia tarpeitasi ja budjettiasi.

Sofia Kujala
Sofia Kujala
15:35 14 Jul 20
Erittäin nopea toimitus ja mahtava asiakaspalvelu. Tutkintotodistuksen käännös onnistui samana päivänä ja oli postiluukussa seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelu vastasi heti viesteihin ja asiani hoidettiin nopeasti. Suosittelen ehdottomasti!
Elena Savina
Elena Savina
13:36 27 Mar 20
Really fast service. Translation was ready in 1 day.You don't have to search for translators on Opetushallitus and google them after. So Apropos saves lots of time!Attentive and caring people, high quality service. 5 stars for sure. 🙂
Eeva Hautamäki
Eeva Hautamäki
18:14 19 Dec 19
Vastaus yhteydenottoon nopeasti, palvelu kohteliasta ja moitteetonta. Hinta-laatu -suhde kohdallaan.
Kristian
Kristian
15:09 24 Mar 21
Todella hyvää palvelua ja laadukas käännös! Tilasin auktorisoidun käännöksen joka tuli nopeasti postissa kotiin. Tämän jälkeen kun en ollut varma tarvitsenko vielä kiireessä toista käännöstä samasta dokumentista, sain soiton vain hetki viestin lähettämisen jälkeen virka-ajan ulkopuolella ja he olivat valmiita auttamaan niin pian kuin vain kykenevät. Todella välittävää asiakaspalvelua. Ehdottomasti käännätän täällä jatkossakin kun tarve tulee!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!