Tulkkauspalvelu

kouluttautuneiden ammattitulkkien tulkkauspalveluKonsekutiivi- ja simultaanitulkkaus

Alla on listattu käännöstoimistomme yleisimmät sekä tilatuimmat tulkkauspalvelut, joihin voi perehtyä tarkemmin alla näkyvän tulkkauspalvelulistan avulla. Tarjoamme niin konsekutiivi- kuin simultaanitulkkausta, kuiskaustekniikalla ja/tai tulkkauslaitteistolla. Valitse tarvitsemasi tulkkauspalvelu alla olevista vaihtoehdoista saadaksesi lisätietoa tai lähetä meille avoin kysely, jotta voimme itse suositella sinulle toimivinta ja edullisinta tulkkauspalvelua tilaisuuteesi.

Tulkkaustoimeksiannon hinnoittelu määräytyy työajan, sijainnin ja tulkkausmuodon perusteella. Huomaathan, että simultaanitulkkaus vaatii aina vähintään kahden tulkin tulkkiparin, vaikka tulketta tarvitsisi vain yksi ihminen. Konsekutiivitulkkaus onnistuu yhdellä ammattitulkilla, mutta vaatii tuplasti enemmän aikaa simultaanitulkkaukseen verrattuna. Voit tutustua tulkkauksen hintoihin hinnastomme avulla.

Räätälöimme mielellämme sinulle erillisen käännös- ja/tai tulkkausratkaisun, joka vastaa juuri omia tarpeitasi ja budjettiasi.

Jani Helkiö
Jani Helkiö
14:03 15 Jan 19
Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Erittäin laadukkaat verkkosivut ovat myös plussaa.
Karita Kostiainen
Karita Kostiainen
09:32 04 Aug 20
Fast, reliable and friendly service. I got my diplomas translated all remotely and smoothly.
Eemeli Kokko
Eemeli Kokko
09:45 17 Sep 18
Yhden sivun käännös oli postissa seuraavana päivänä tilauksesta. Hinta kilpailukykyinen. Palvelu erinomaista ja vietiin loppuun asti.
Essi
Essi
17:49 18 Mar 21
Käännätin päättötodistukseni Apropos lingualla ja olen hyvin tyytyväinen saamaani palveluun. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja vastaukset viesteihin sai todella nopeasti. Myös käännös tuli parissa päivässä. Suosittelen kaikille!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!