Tulkkauspalvelu

4.9/5 - sisältöindeksi 2022

kouluttautuneet ammattitulkitMonipuolinen tulkkauspalvelu

Tarjoamme niin konsekutiivi- kuin simultaanitulkkausta, kuiskaustekniikalla ja/tai tulkkauslaitteistolla. Valitse tarvitsemasi tulkkauspalvelu alla olevista vaihtoehdoista saadaksesi lisätietoa tai lähetä meille avoin kysely, jotta voimme itse suositella sinulle toimivinta ja edullisinta tulkkauspalvelua tilaisuuteesi. Tulkkauksen järjestely on kieltämättä eräänlainen palapeli, mutta autamme mielellämme vaikka avaimet käteen -periaatteella!

Mitä tulkkauspalvelu maksaa?

Tulkkauksen hinnoittelu määräytyy työajan, sijainnin ja tulkkausmuodon perusteella. Huomaathan, että simultaanitulkkaus vaatii aina vähintään kahden tulkin tulkkiparin, vaikka tulketta tarvitsisi vain yksi ihminen. Konsekutiivitulkkaus onnistuu yhdellä ammattitulkilla, mutta vaatii lähes tuplasti enemmän aikaa simultaanitulkkaukseen verrattuna. Voit tutustua tulkkauksen hintoihin hinnastomme avulla.

Tulkkauksen eri muodot

Räätälöimme mielellämme sinulle erillisen käännös- ja/tai tulkkausratkaisun, joka vastaa juuri omia tarpeitasi ja budjettiasi. Mikäli et ole täysin varma, millaista tulkkausapua tarvitset, ota meihin rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme! Voit vaihtoehtoisesti valita yhden suosituimmista tulkkauspalveluistamme alta.

Janne Vasarainen
Janne Vasarainen
10:45 03 Jul 20
Ymmärsivät kiireellisen ongelmani ja pelastivat minut pinteestä. Työn jälki todella laadukasta - ei voi kuin suositella!
Karita Kostiainen
Karita Kostiainen
09:32 04 Aug 20
Fast, reliable and friendly service. I got my diplomas translated all remotely and smoothly.
Emma Heinonen
Emma Heinonen
19:46 15 Jan 20
Selkeää, tehokasta ja nopeaa palvelua. Erinomaista työnjälkeä 🙂 suosittelen!
Sanna Mäkinen
Sanna Mäkinen
09:43 31 Jan 19
Aina erittäin ripeä ja ystävällinen palvelu! Lämmin suositus yrityksemme puolesta!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!