Tulkkauspalvelu

4.9/5 - sisältöindeksi 2022

kouluttautuneet ammattitulkitTulkkauspalvelu

Tarjoamme niin konsekutiivi- kuin simultaanitulkkausta, kuiskaustekniikalla ja/tai tulkkauslaitteistolla. Valitse tarvitsemasi tulkkauspalvelu alla olevista vaihtoehdoista saadaksesi lisätietoa tai lähetä meille avoin kysely, jotta voimme itse suositella sinulle toimivinta ja edullisinta tulkkauspalvelua tilaisuuteesi. Tulkkauksen järjestely on kieltämättä eräänlainen palapeli, mutta autamme mielellämme vaikka avaimet käteen -periaatteella!

Tulkkauksen hinta

Tulkkauksen hinnoittelu määräytyy työajan, sijainnin ja tulkkausmuodon perusteella. Huomaathan, että simultaanitulkkaus vaatii aina vähintään kahden tulkin tulkkiparin, vaikka tulketta tarvitsisi vain yksi ihminen. Konsekutiivitulkkaus onnistuu yhdellä ammattitulkilla, mutta vaatii tuplasti enemmän aikaa simultaanitulkkaukseen verrattuna. Voit tutustua tulkkauksen hintoihin hinnastomme avulla.

Räätälöimme mielellämme sinulle erillisen käännös- ja/tai tulkkausratkaisun, joka vastaa juuri omia tarpeitasi ja budjettiasi.

aaro märsylä
aaro märsylä
06:53 10 Jul 20
Käännökset tuli nopeasti perille, sekä asiakaspalvelu vastaa nopeasti.
Minttu Johler
Minttu Johler
14:59 09 Mar 17
Asiakaspalvelu oli nopeaa ja erittäin ystävällistä, ja käännöstyökin sujui kiireellisellä aikataululla jopa ennakoitua nopeammin. Pekalle ja Vitalille suurkiitokset!
Tapio Eräheimo
Tapio Eräheimo
16:52 05 Feb 20
Apropos on rautaa. Olemme teetättäneet sillä käännöksiä yhdeksälle eri kielelle; laatu on ollut aina hyvä tai erittäin hyvä.Oma lukunsa on nopea ja mutkaton palvelu. Siinä yhdistyy kaksi asiaa: jämptiys asian puolesta tärkeissä jutuissa, muissa asioissa rento suurpiirteisyys.Aivan valioluokan yritys.
Jenni Hirvonen
Jenni Hirvonen
15:20 23 Jan 19
Todella nopea, edullinen ja ystävällinen palvelu, suosittelen!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarvitsetko lisätietoa?

Ota yhteyttä - annamme mielellämme lisätietoa!