Asiakaspalaute

5/5 - sisältöindeksi 2023

Lue asiakkaidemme kokemuksia!Suomen paras käännöstoimisto?

Olemmeko Suomen paras käännöstoimisto, jolla on paras hinta-laatusuhde? Mahdollisesti. Olemmeko Suomen arvostetuin käännöstoimisto Googlen asiakaspalautteella mitattuna? Kyllä! Lue tästä, mitä asiakkaamme kertovat meistä!

Yksikään asiakas ei ole meille liian pieni tai liian iso, ja tämän vuoksi mittaamme paitsi jatkuvasti myös kattavasti asiakastyytyväisyyttä asiakkaidemme keskuudessa.

Asiakaspalautteen avulla voimme ymmärtää asiakkaidemme kokemuksia ja tarpeita entistä paremmin, mikä auttaa kehittämään läpinäkyvää käännöspalveluamme edelleen. Ilman kritiikkiä ei ole mielestämme mahdollista kehityä, mutta arvostamme toki myös posiitivista palautetta, sillä sen avulla tiedämme olevamme oikealla tiellä toimivan, luotettavan, edullisen sekä muutenkin parhaan mahdollisen käännös- ja tulkkauspalvelun tavoittelussa.

Tutustu alla oleviin asiakaskokemuksiin tai kirjoita meille omista kokemuksistasi – vaikka nimettömästi! Voit antaa myös julkista palautetta mm. Googlessa ja/tai Facebookissa. Palautteellasi on enemmän vaikutusta kuin uskotkaan – kiitos jo etukäteen!

Tuoreimpaan asiakaskyselyyn (6/2022) osallistui yhteensä n. sata yksitys- ja yritysasiakastamme. Kyselyn tulokset alla:

Toimitusnopeus: ★★★★★ 4,8/5 | Asiantuntevuus: ★★★★☆ 4,5/5 | Asiakaspalvelu: ★★★★★ 4,6/5 | Käännöslaatu: ★★★★☆ 4,5/5 | Kokonaisarvosana: ★★★★☆ 4,6/5

Musti Group Oy
SPR
Wihuri
Varusteleka
HopLop
Sanoma
ExxonMobil
Siemens Healthcare
Korkeasaaren eläintarhan säätiö
HopLop
Forever
Leadoo logo
Trail logo
edupoli logo
Edita Publishing Oy Logo
Rusta
Tekniikan akateemiset Ry
Työturvallisuuskeskus TTK
woolman
anticimex logo
Petra Urasto
Petra Urasto
06:14 23 Mar 17
Nopeaa, asiantuntevaa, joustavaa ja ystävällistä palvelua.
Jenna
Jenna
12:42 19 Jan 20
Nopea ja luotettava palvelu. Todella hyvä asiakaspalvelu! Suosittelen!
Virpi Abouzeid
Virpi Abouzeid
13:47 19 Apr 21
Apropos lingua - kielitoimiston palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja erittäin ammattitaitoista. Viesteihini vastattiin nopeasti ja kaikki kävi helposti. Suosittelen lämpimästi Apropos lingua - kielitoimiston palveluita!
Minttu Johler
Minttu Johler
14:59 09 Mar 17
Asiakaspalvelu oli nopeaa ja erittäin ystävällistä, ja käännöstyökin sujui kiireellisellä aikataululla jopa ennakoitua nopeammin. Pekalle ja Vitalille suurkiitokset!
js_loader
 
 
Social Rating
5.0
Based on 197 reviews
×
Google Rating
5.0
Based on 128 reviews
×
Facebook Rating
5.0
Based on 69 reviews
×
js_loader