Käännöstoimistomme tarjoaa kaikille asiakkaillemme Alien: Covenant -elokuvan (K-16) yksityisnäytöksen torstaina 15.6.2017. Kyseessä on kauan odotettu Ridley Scottin Alien-sarjan uusin kauhu- ja tieteiselokuva, jossa Covenant-niminen avaruusalus matkustaa kaukaiselle planeetalle. Tähän loppuu tieteiselokuvan osuus. Etukäteen koskemattomaksi paratiisiksi arvioitu paikka ei luonnollisestikaan sitä ole – tästä alkaa kauhuelokuvan osuus. Katso elokuvan hyytävä traileri tästä.

Yksityisnäytös järjestetään Järvenpään Studio123-elokuvateatterin pääsalissa alk. klo 19, osallistujamäärä on rajattu 150:een. Tarjoamme vieraille pientä naposteltavaa ja juotavaa elokuvanautinnon varmistamiseksi.

Tilaisuus ei ole millään tavoin virallinen tai kaupallinen, joten pukukoodi on vapaa. Avecit ovat niin ikään sallittuja. Tämä on yksinkertaisesti meidän tapamme kiittää asiakkaitamme ja heidän läheisiään hyvin alkaneesta vuodesta, sillä mielestämme jaettu ilo on paras ilo. Tervetuloa mukaan!

Ilmoita siis itsesi ja perheesi/ystäväsi 9.5.2017 mennessä joko tästä tai suoraan allekirjoittaneelle.

Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille!

Juha Wirlander

info[a]aproposlingua.fi
040 7769 612

The following two tabs change content below.
blank
Käännöstoimistomme perustaja, tietohallintojohtaja. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2010. Harrastukset: jalkapallo & jääkiekko, frisbeegolf, pyöräily, rullaluistelu, uinti, matkustaminen.