Tervetuloa mukaan käännöstoimistomme seuraavaan yksityisnäytökseen, joka on lauantaina 12.9.2020 klo 11 Järvenpään Studio123-elokuvateatterissa.

Valintamme osui tällä kertaa Suomessa elokuussa ensi-iltansa saavaan Disneyn Mulan-elokuvaan, joka perustuu samannimiseen animaatioelokuvaan legendaarisesta kiinalaisesta naissoturista Hua Mulanista. Uuden Mulanin ohjasi Niki Caro, pääosaa näyttelee Liu Yifei.

Tämä aktiivisille yritysiasiakkaillemme järjestettävä yksityisnäytöksemme ei ole millään tavoin kaupallinen, joten pukukoodi on vapaa ja avecit ovat sallittuja. Tarjoamme vieraillemme myös perinteitä kunnioittaen pientä naposteltavaa herkkupaketin muodossa. Leikkimielinen tietovisa ennen varsinaista elokuvaa kuuluu tälläkin kertaa ohjelmaan – tervetuloa mukaan!

Elokuvan ikärajoitus on 12 vuotta, vanhempien seurassa 9.

Ilmoittautuminen onnistuu tästä linkistä.
Oikein mukavaa kesää kaikille – pysykää terveinä!

The following two tabs change content below.
blank

Silvia Sarre

Kirjoittaja on käännöstoimistomme koordinaattori, joka on opiskellut kymmentä kieltä ja osaa niistä muutamaa. Vapaa-ajallaan Silvia suunnittelee (välillä myös toteuttaa) reppureissuja, haalii ympärilleen kirjallisuutta, käy hillastamassa naapurien salaisilla hillapaikoilla ja innostuu harva se päivä uusista harrastuksista.