Päivitys 5.8.2020:
Disney on maailmanlaajuisen pandemiatilanteen vuoksi siirtänyt tämän elokuvan suoraan suoratoistopalveluunsa, joten valitettavasti Mulan 2020 ei tule lainkaan elokuvateattereihin. Etsimme vaihtoehtoisen elokuvan lähiaikoina ja ilmoitamme asiasta kaikille ilmoittautuneille erikseen. Pahoittelemme tätä odottamatonta tilannetta!

Päivitys 26.8.2020:
Yksityisnäytös on valitettavasti peruttu nyt kokonaan Suomen nopeasti pahenevan pandemiatilanteen johdosta. Samalla käännöstoimistomme kaikki muutkin loppuvuoden sisätiloissa järjestettävät asiakastapahtumat siirretään keväälle. Näin myös joulukuulle suunniteltu Top Gun 2 -elokuvan yksityisnäytös siirtynee ensi vuodelle. Lokakuulle suunniteltu luontoretki on sen sijaan yhä voimassa, ja siihen voi ilmoittautua tästä.

***

Valintamme osui tällä kertaa Suomessa elokuussa ensi-iltansa saavaan Disneyn Mulan-elokuvaan, joka perustuu samannimiseen animaatioelokuvaan legendaarisesta kiinalaisesta naissoturista Hua Mulanista. Uuden Mulanin ohjasi Niki Caro, pääosaa näyttelee Liu Yifei.

Tämä aktiivisille yritysiasiakkaillemme järjestettävä yksityisnäytöksemme ei ole millään tavoin kaupallinen, joten pukukoodi on vapaa ja avecit ovat sallittuja. Tarjoamme vieraillemme myös perinteitä kunnioittaen pientä naposteltavaa herkkupaketin muodossa. Leikkimielinen tietovisa ennen varsinaista elokuvaa kuuluu tälläkin kertaa ohjelmaan – tervetuloa mukaan!

Elokuvan ikärajoitus on 12 vuotta, vanhempien seurassa 9.

Ilmoittautuminen onnistuu tästä linkistä.
Oikein mukavaa kesää kaikille – pysykää terveinä!

The following two tabs change content below.
blank

Silvia Sarre

Kirjoittaja on käännöstoimistomme koordinaattori, joka on opiskellut kymmentä kieltä ja osaa niistä muutamaa. Vapaa-ajallaan Silvia suunnittelee (välillä myös toteuttaa) reppureissuja, haalii ympärilleen kirjallisuutta, käy hillastamassa naapurien salaisilla hillapaikoilla ja innostuu harva se päivä uusista harrastuksista.