yksityisnäytös, Apropos linuga

Käännöstoimistomme tarjoaa kaikille asiakkaillemme Arrival-elokuvan (K-12) yksityisnäytöksen maanantaina 19.12.2016. Kyseessä on joulukuun alussa ensi-iltansa saanut sci-fi-trilleri, jossa lingvisti Louise Banks (Amy Adams) yrittää tiiminsä kanssa löytää yhteisen kielen avaruusolioiden kanssa estääkseen ihmiskunnan ajautumista sodan – ja mahdollisesti tuhoutumisensa – partaalle. Elokuvan ohjasi Denis Villeneuve (Sicario, Vangitut), ja se on mainio esimerkki mm. kääntäjien ja tulkkien arkielämästä: Joudumme tämänkaltaisiin pelasta ihmiskunta -tilanteisiin harva se päivä!…

Yksityisnäytös järjestetään Järvenpään Studio123-elokuvateatterin pääsalissa alk. klo 19, osallistujamäärä on rajattu 200:aan. Tarjoamme vieraille pientä naposteltavaa ja juotavaa elokuvanautinnon varmistamiseksi.

Tilaisuus ei ole millään tavoin virallinen tai kaupallinen, joten pukukoodi on vapaa. Avecit ovat sallittuja, Tämä on yksinkertaisesti meidän tapamme kiittää asiakkaitamme ja heidän läheisiään menneestä vuodesta tavanomaisten joulukorttien sijaan. Tervetuloa mukaan!

Ilmoita siis itsesi ja perheesi/ystäväsi 11.12.2016 mennessä joko tästä tai suoraan allekirjoittaneelle.

Oikein mukavaa itsenäisyyspäiväviikkoa kaikille!

Juha Wirlander

info[a]aproposlingua.fi
040 7769 612

The following two tabs change content below.
blank
Käännöstoimistomme perustaja, tietohallintojohtaja. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2010. Harrastukset: jalkapallo & jääkiekko, frisbeegolf, pyöräily, rullaluistelu, uinti, matkustaminen.