Käännöstoimistomme seuraava yksityisnäytös pidetään Järvenpään Studio123-elokuvateatterissa tiistaina 17.12.2019 klo 18.30 alkaen. Paikalle kannattaa ilmestyä n. 30 min ennen näytöstä.

Valintamme osui tällä kertaa marraskuun lopussa ensi-iltansa saavaan Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä -elokuvaan, joka on kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle. Päärooleissa nähdään mm. Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans sekä Jamie Lee Curtis, joten luvassa on taatusti mielenkiintoinen murhamysteeri, jossa kuka vain voi olla syyllinen. K-12.

Tämä aktiivisille yritysiasiakkaillemme järjestettävä yksityisnäytöksemme ei ole millään tavoin kaupallinen, joten pukukoodi on vapaa ja avecit ovat sallittuja. Tarjoamme vieraillemme myös perinteitä kunnioittaen pientä naposteltavaa herkkupaketin muodossa. Arvomme kaikkien osallistujien kesken myös pari ns. joulukoria.

Ilmoita seurueesi joko tästä linkistä tai suoraan allekirjoittaneelle viimeistään 9.12.2019. Oikein mukavaa loppusyksyä kaikille – nähdään Järvenpäässä!

Vitali Rabotsev
info[a]aproposlingua.fi
040 563 3197

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)