Edellinen käännöstoimistomme asiakkaille järjestetty yksityisnäytös oli jo kesäkuussa, joten lienee korkea aika järjestää seuraava vastaava tilaisuus. Edellisvuoden tapaan toimintamme on jatkanut vahvaa kasvua myös kuluvana vuonna, joten haluamme käyttää osan katemarkoistamme tällaisen yhteisen ja – mielestämme! – jokseenkin miellyttävän yhteistapahtuman järjestämiseen.

Olemme viime vuodesta lähtien olleet pienessä roolissa osana täydellisesti onnistunutta Tuntematon sotilas -suurtuotantoa, joten tämänkertaisen yksityisnäytöksen elokuvavalinta oli poikkeuksellisen helppo. Tämä Aku Louhimiehen filmatisointi on eräänlainen kruunu Suomen 100-vuotisjuhlavuodelle. Elokuva itsessään tuskin kaipaa esittelyitä, mutta tästä pääsee tutustumaan elokuvan viralliseen sivustoon.

Yksityisnäytös järjestetään Järvenpään Studio123-elokuvateatterin pääsalissa lauantaina 16.12. alk. klo 11.15. Tarjoamme perinteiseen tapaan pientä naposteltavaa ja juotavaa elokuvanautinnon varmistamiseksi, joten pyydämme vieraitamme saapumaan hyvissä ajoin paikalle. Järjestimme joulun kunniaksi myös kakkukahvit, jotka nautitaan elokuvanäytöksen puolessavälissä.  Käännöstoimistomme väki saapuu paikalle noin tuntia ennen näytöksen alkua.

Yksityisnäytös ei ole taaskaan millään tavoin virallinen tai kaupallinen tilaisuus, joten pukukoodi on vapaa. Avecit ovat niin ikään sallittuja. Tämä on yksinkertaisesti meidän tapamme kiittää asiakkaitamme sekä heidän läheisiään hyvin sujuneesta vuodesta, sillä mielestämme jaettu ilo on paras ilo. Tervetuloa mukaan!

Ilmoita siis itsesi ja perheesi/ystäväsi 30.11.2017 mennessä joko tästä tai ilmoittautumalla suoraan allekirjoittaneelle.

Oikein mukavaa ja vähälumista loppusyksyä kaikille! Nähdään viimeistään Järvenpäässä!

Vitali Rabotsev

info[a]aproposlingua.fi
040 5633 197

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)