Apropos lingua Oy toimittaa kuukausittain noin kaksisataa käännöskokonaisuutta niin julkisille tahoille, yrityksille kuin yksityishenkilöille. Etsimme nyt uusia englannin ja ruotsin kääntäjiä, jotta pystymme vastaamaan käännöspalvelujemme kasvavaan kysyntään.

Toimeksiannoistamme suurin osa koostuu englannin ja ruotsin käännös-, lokalisointi- ja kielenhuoltotehtävistä. Haemme kääntäjiä, jotka täyttävät seuraavat edellytykset:

  • vähintään käännöstieteen alempi korkeakoulututkinto
  • käännösteorian hallinta
  • huolellisuus ja täsmällisyys haastavissakin käännöstoimeksiannoissa
  • reipas ja rehti asenne uusia työtehtäviä kohtaan

Eduksi luetaan myös työkokemus käännösalalta, menestyksekkäästi suoritetut opinnot, kohdekielten kulttuurintuntemus, auktorisoidun kääntäjän pätevyys, AV-kääntäminen sekä käännöstyökalujen hallinta ja käyttömahdollisuus.

Lähetä meille työhakemuksesi, jossa kerrot taustastasi ja kokemuksestasi, CV sekä tutkintotodistuksesi 1.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@aproposlingua.fi. Pyydämme otsikoimaan viestin ”Englannin kääntäjä 9/19 – sukunimi” tai ”Ruotsin kääntäjä 9/19 – sukunimi”.

Käsittelemme rekry-osoitteeseemme saapuneet hakemukset ja otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin. Hakuprosessin seuraavassa vaiheessa haastattelemme sopivat hakijat ja pyydämme käännösnäytteen. Toiminnastamme ja haetun kääntäjän toimenkuvasta saa lisätietoa verkkosivuiltamme tai sähköpostitse osoitteesta rekry@aproposlingua.fi. Emme valitettavasti ehdi vastaamaan puhelimitse tuleviin tiedusteluihin.

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)