Järjestämme jälleen käännöstoimistomme yritysasiakkaille sekä kääntäjille yksityisnäytöksen Järvenpään Studio123-elokuvateatterissa sunnuntaina 4.8.2019 klo 11 alkaen. Paikalle kannattaa ilmestyä n. 30 min ennen näytöstä. Elokuvana on tällä kertaa uusintaversio Disneyn legendaarisesta Leijonakuningas-animaatioelokuvasta. Ota jälkikasvusi, parempi puoliskosi – tai molemmat! – mukaan, ja tulkaa yhdessä katsomaan Simban seikkailua Hans Zimmerin, Elton Johnin ja Tim Ricen unohtumattoman musiikin tahdissa.

Tämä perhetapahtuma ei ole taaskaan millään tavoin kaupallinen, joten pukukoodi on vapaa ja avecit ovat sallittuja. Elokuvanautinnon täydentämiseksi tarjoamme perinteitä kunnioittaen myös pientä naposteltavaa herkkupaketin muodossa (popparit ja limu). Vieraiden kesken arvotaan myös perinteitä kunnioittaen pari ”kesäkoria”.

Ilmoita itsesi ja perheesi/ystäväsi joko tästä tai ilmoittautumalla suoraan allekirjoittaneelle. Elokuvan ikärajoitus on K-9 vanhempien seurassa.

Oikein mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille! Nähdään viimeistään Järvenpäässä!

Juha Wirlander
info[a]aproposlingua.fi
040 776 9612

The following two tabs change content below.
blank
Käännöstoimistomme perustaja, tietohallintojohtaja. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2010. Harrastukset: jalkapallo & jääkiekko, frisbeegolf, pyöräily, rullaluistelu, uinti, matkustaminen.