Peltsi Longinojalla

Klikkaa kuvaa ja katso KalastusKanavan Kalasta Vantaanjoella -videosarjan video, jossa Mikko ”Peltsi” Peltola vierailee Longinojalla. Tuottajat Mikko Peltola ja Mika Viitanen, tekstitys Apropos lingua -käännöstoimisto.

Toivotamme kaikki asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi 30.10. klo 18 alkaen seuraamaan taimenten kutua kenties Suomen tunnetuimmalla purolla, Longinojalla. Järjestämme tuolloin Longinojan puroaktiivien opastuksella purolle pienen luontoretken, ja osallistujille on tarjolla nokipannukahvia ja purtavaksi lohta. Mukaan tarvitset vain reipasta mieltä ja taskulampun! Pukeutuminen sään mukaan. Opastettu tilaisuus kestää reilun tunnin, jonka aikana kävelyä kertyy noin kilometrin verran. Osallistujien kesken järjestetään myös leikkimielinen tietokilpailu, jonka pääpalkintona on 150 euron lahjakortti Flamingo Spa -kylpylään!

 

Longinoja on Vantaanjoen ensimmäinen sivuhaara, joka virtaa Malmin läpi ja Kehä I:n alitse. Longinoja on enemmän kuin puro: se on Koillis-Helsingin vihersormi, jonka rannoilla viihtyy monipuolinen kasvisto ja veden alla Lapin kirkkaista vesistä tutut taimenet. Puron ympärille on vuosien varrella muodostunut oma yhteisönsä, joka toimii aktiivisesti paitsi sosiaalisessa mediassa myös hiljattain avatulla sivustolla, jonka kieliversioiden laatimiseen Apropos lingua on osallistunut. Sivusto on Longinojan tietopankki, jossa on runsaasti tietoa itse purosta, sen lähiluonnosta sekä historiasta upeine kuvineen.

 

Lisätietoja puroretkestä Longinojan nettisivuilla: www.longinoja.fi

 

Osallistuminen on asiakkaillemme ilmaista, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen, jotta osaamme varata kaikille riittävästi eväitä. Ilmoittaudu mukaan sivustomme tarjouspyyntölomakkeen avulla. Kokoontuminen Haaga-Helian parkkipaikalla (Latokartanontie 12) klo 18.

 

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)