*****
PÄIVITYS 21.10.2020
Joudumme surullisin mielin ilmoittamaan, että päätimme perua luontoretkemme vallitsevan koronaviruksen kiihtymisvaiheen vuoksi.

Lokakuun loppu ja marraskuun alku ovat ihanteellinen ajankohtia taimenten kuduntarkkailulle, joten Longinojan luonto-opas Juha Salonen lupasi ohjeistaa kaikkia halukkaita vierailijoita, jotka aikovat tehdä luontoretken omatoimisesti. Juhan yhteystiedot näet tästä.
*****

Käännöstoimistomme järjestää luontoretken Longinojalle lokakuun lopussa Vuoden vesistökunnostajanakin palkitun Juha Salosen opastuksella. Longinoja on muutettu talkoovoimin mahdollisesti Suomen tunneitummaksi puroksi, jossa mm. taimenen luontainen lisääntyminen on turvattu. Puron kunnostus on sittemmin palkittu Vuoden luontotekona.

Lokakuun loppu on ihanteellinen aika taimenten kuduntarkkailulle, ja Salosen henkilökohtaisella opastuksella kuulemme ja näemme muitakin mielenkiintoisia asioita upean luontopolun varrella, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea jotain aivan uutta hektisen arjen ja ruuhkaisen pääkaupunkimme alueella.

Luontoretken päätteeksi tarjoamme kaikille osallistujille nokipannukahvia sekä pientä purtavaa. Tilaisuus on avoin kaikille halukkaille: osallistuminen vaatii vain reipasta mieltä ja taskulampun! Opastettu luontoretki kestää noin tunnin ajan, jonka aikana kävelyä kertyy noin kilometrin verran. Tilaisuudessa on maski- sekä turvavälisuositus.

Katso tarkempi reitti tästä. Ilmoittauduthan tilaisuuteen ennakkoon,  jotta voimme varata riittävästi eväitä kaikille osallistujille.

Voit ilmoittautua tilaisuuteen tästä.

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)