Käännöstoimistomme täyttää kesällä 10 vuotta, ja tämän tärkeän merkkipaalun johdosta järjestämme asiakastilaisuuksia kesän jokaisena kuukautena! Ilmoita itsesi ja kaverisi tai perheesi mukaan seuraaviin tapahtumiin, ja tulkaa yhdessä viihtymään kanssamme!

10-vuotisjuhlagaala Keravalla 8.6.2019
Varasimme koko Sinkka-museon käyttöömme juhlamme ajaksi, ja järjestämme pienimuotoisen kilpailun kaikille osallistujille. Tarjoamme pikkusuolaista kuplivan seuraksi.

Apropos lingua -jalkapalloturnaus Sipoossa 6.7.2019
Kerää oma joukkueesi ja tule mukaan meidän Fair Play -turnaukseemme, joka järjestetään Sipoon Nikkilän keskusnurmella. Turnaus on tarkoitettu vain harrastetason pelaajille.

Leijonakuninkaan uusintaversion yksityisnäytös Järvenpäässä 4.8.2019
Eittämättä yksi rakastetuimmista Disney-klassikoista tulee jälleen valkokankaalle, joten kesänäytöksen elokuvavalinta oli verrattain helppo. Vieläkö muistat laulujen sanat?

Ilmoittaudu tapahtumiin sivustomme tarjouspyyntölomakkeen avulla. Mainitsethan samalla, kuinka monta teitä olisi tulossa. Lämpimästi tervetuloa!

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)