Käännöstoimistomme on kiinni jouluaattona, joulupäivänä sekä uudenvuodenpäivänä.

Verrattain erikoinen ja ajoittain kaikille todella haastava vuosi on tulossa päätökseen, ja kehotammekin kaikkia irtaantumaan hektisestä arjesta pitämällä edes muodollisen hengähdystauon joulunpyhien aikana. Tämä on ollut kaikille raskas vuosi, mutta optimisteina uskomme tilanteen helpottuvan huomattavasti jo ensi vuoden aikana!

Suurin osa meistä siirtyy vielä tänään 23.12. viettämään joulurauhaa perheidensä kanssa, mutta meillä on kuitenkin jonkinlainen miehitys taas ensi viikolla tulipalokiireellisten toimeksiantojen varalta. Olemme siis jouluaattona sekä joulupäivänä kiinni, mutta välipäivinä vastaamme puheluihin ja sähköposteihin perinteiseen tapaan. Uudenvuodenpäivänä käännöstoimistomme on kiinni.

Toivotamme kaikille rentouttavaa ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta! Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)