Käsittelemme käännöstoimistona päivittäin asiakkaidemme arkaluonteisia aineistoja aina ehdottoman luottamuksellisesti, joten tietoturva on yksi tärkeimmistä toimintamme tukipilareista – ellei jopa se kaikkein tärkein.

Päätimme tämän vuoksi paitsi päivittää myös kehittää omaa osaamistamme osallistumalla kansalliseen Digiturvaviikkoon, jota vietetään ensi viikolla 26.–30.10. Digi- ja väestötietoviraston digiturvapalvelun järjestämä teemaviikko haastaa osallistujat perehtymään digitaalisen turvallisuuden edistämiseen osallistumalla monipuoliseen ja opettavaiseen ohjelmaan pitkin viikkoa. Tempauksessa on DVV:n digiturvapalvelujen ohella myös muita nimekkäitä tahoja, mm. KRP, Kuntaliitto sekä Turvallisuuskomitea.

Teemaviikon aikana on mahdollista osallistua erilaisille luennoille, ja viikon jälkeenkin osaamistaan voi päivittää Digiturvallinen elämä -verkkokoulutusten sekä -mobiilipelin avulla.

Lokakuu on myös Euroopan kyberturvallisuuskuukausi, ja tänä vuonna kuukauden pääteemoja ovat kybertaidot sekä kyberhuijaukset. Tietoturvaosaaminen on nykyaikana erittäin tärkeä kansalaistaito, ja Kyberturvallisuuskeskuksen sivuilla on laaja kattaus erilaisia ohjeita ja oppaita.

Tule mukaan kehittämään Suomesta maailman digiturvallisinta maata!

The following two tabs change content below.
blank
Käännöstoimistomme perustaja, tietohallintojohtaja. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2010. Harrastukset: jalkapallo & jääkiekko, frisbeegolf, pyöräily, rullaluistelu, uinti, matkustaminen.