Järjestämme jälleen käännöstoimistomme asiakkaille yksityisnäytöksen Järvenpään Studio123-elokuvateatterissa keskiviikkona 12.12.2018 klo 19.30 alkaen. Elokuvana on tällä kertaa Bohemian Rhapsody, joka on kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle. Tapahtuma ei ole taaskaan millään tavoin kaupallinen, joten pukukoodi on vapaa ja avecit ovat sallittuja. Elokuvanautinnon täydentämiseksi tarjoamme perinteitä kunnioittaen myös pientä naposteltavaa herkkupaketin muodossa (popparit ja limu).

Yksityisnäytös ei ole taaskaan millään tavoin virallinen tai kaupallinen tilaisuus, joten pukukoodi on vapaa. Avecit ovat niin ikään sallittuja. Tämä on yksinkertaisesti meidän tapamme kiittää asiakkaitamme sekä heidän läheisiään hyvin sujuneesta vuodesta, sillä mielestämme jaettu ilo on paras ilo. Tervetuloa mukaan!

Ilmoita siis itsesi ja perheesi/ystäväsi 7.12.2018 mennessä joko tästä tai ilmoittautumalla suoraan allekirjoittaneelle.

Oikein mukavaa ja aurinkoista loppusyksyä kaikille! Nähdään viimeistään Järvenpäässä!

Juha Wirlander

info[a]aproposlingua.fi
040 776 9612

The following two tabs change content below.
blank
Käännöstoimistomme perustaja, tietohallintojohtaja. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2010. Harrastukset: jalkapallo & jääkiekko, frisbeegolf, pyöräily, rullaluistelu, uinti, matkustaminen.