Asiakaskokemus, Siemens Healthcare Oy

Kuinka hyödyllinen tämä sisältö oli sinulle?
Siemens Healthcare

AsiakaspalauteSiemens Healthcare Oy

Siemens Healthcare Oy on – nimensä mukaisesti – monialaisen Siemens-konsernin terveydenhuoltoon erikoistunut tytäryhtiö, joka on perustettu vuonna 1996. Suomessa toimiva yhtiö keskittyy laboratorio- ja sairaanhoitovälineiden tukkukauppaan ja työllistää jo reilusti yli sata ihmistä. Yhtiö on osa Siemensin suurempaa Siemens Healthineers -sektoria, jonka työn keskiössä on lääketieteellisen teknologian kehittäminen ja terveydenhuollon tulevaisuuden muokkaaminen innovatiivisin ratkaisuin.

Siemens Healthcare on tilannut käännöspalveluita Apropos lingualta vuodesta 2018 lähtien. Yrityksen tarvitsema materiaali on usein sisällöltään hyvin teknistä ja haastavaa, mutta vuosien myötä luotto käännöstoimistoon on vain vahvistunut. Siemens Healthcare toimii alalla, jossa alihankkijoiden palveluiden nopeus, luotettavuus ja yhteistyön sujuvuus on avainasemassa, ja näihin Apropos linguakin yrityksenä panostaa.

www.siemens-healthineers.com

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★☆ 4/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★☆ 4/5

4,5/5

Joonas Tähtinen
Joonas Tähtinen
09:03 20 Mar 18
Nopeaa ja tarkkaa translitterointia Tampereen raitiotieallianssin somevideoihin. Nimet ja tittelit oli tarkistettu, myös paikannimet. Puhekieli oli muutettu juuri sopivalla tavalla kirjakielisemmäksi. Tulen käyttämään palvelua uudestaankin.
Olga  Zakharova
Olga Zakharova
14:13 23 Jan 23
Перевод документа сделан очень качественно и очень быстро. Удобная форма online взаимодействия и доставки документов. Очень чуткое и внимательное отношение к клиенту. Высший класс профессионального уровня. Благодарю Вас, Apropos lingua!
Saara Kylmänen
Saara Kylmänen
13:02 03 Apr 17
Älyttömän nopeaa ja ystävällistä palvelua! Suosittelen!
Laura Santala
Laura Santala
10:23 26 Oct 22
Olen kääntänyt tekstejä Apropos linguan avulla kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla kokemus on ollut hyvin positiivinen. Työnjälki on ollut moitteetonta, kommunikointi ystävällistä ja selkeää, lisäksi työ on hoidettu nopeasti. Kaikin tavoin hyvä kokemus.
js_loader
Social Rating
5.0
Based on 203 reviews
×
Google Rating
5.0
Based on 135 reviews
×
Facebook Rating
5.0
Based on 68 reviews
×
js_loader