Asiakaskokemus, Leadoo

Leadoo logo

AsiakaspalauteLeadoo Marketing Technologies

Leadoo Marketing Technologies on vuonna 2018 perustettu markkinointiteknologian moniosaajayritys. Leadoo herättää asiakkaidensa verkkosivustoja henkiin vuorovaikutteisten bottiohjelmien avulla, joilla sivustojen ylläpitäjät saavat tehostettua toimintaansa ja kerättyä arvokasta tietoa markkinointinsa tueksi ja sen kehittämiseksi. Leadoo auttaa siis konvertoimaan liidejä, potentiaalisia asiakkaita, todellisiksi asiakkaiksi.

Leadoon alkutaival oli poikkeuksellinen sen valtavan nopean kasvun vuoksi – jo ensimmäisellä tilikaudellaan yritys saavutti 0,75 miljoonan euron liikevaihdon ja rakensi myyntiorganisaatioita pian jo Ruotsiin ja Iso-Britanniaan. Nykyään yrityksen tarjoamia palveluita voi käyttää apuna aina suorarekrytoinnista B2B- ja B2C-myyntiin. Leadoo tunnetaankin rohkeana ja edistyksellisenä toimijana alalla, joka muuttaa jatkuvasti muotoaan.

Henrik Viitanen on Leadoon perustajajäsen, ja hän on ollut mukana yrityksen kasvun kaikissa vaiheissa. Viitasen mukaan lähes kaikki toimijat voivat hyötyä yrityksen tarjoamista palveluista.

– Kohdeyleisöömme kuuluvat kaikki ne tahot, joilla on verkkosivut ja jotka haluavat saada sieltä lisää liidejä, enemmän myyntiä tai houkutella parempia hakijoita avoimiin työpaikkoihin.

Leadoon motto kuuluukin: Never miss a lead again. Yksi Leadoon hyödyntämistä strategioista on conversational marketing eli keskusteleva markkinointi. Keskustelevassa markkinoinnissa asiakkaan tarpeet ovat keskiössä, eikä markkinointi ole vain yrityksen monologia. Potentiaalisen asiakkaan toiveet ja hänen etsimänsä vastaukset tulevat paremmin kuulluiksi, kun hänelle tarjotaan dialogissa täysin personoitua sisältöä – missä, milloin ja miten asiakas itse haluaa. Samalla palveluntarjoajan työtaakka kevenee, kun bottiohjelmat hoitavat suurimman osan työstä.

Apropos lingua ja Leadoo ovat tehneet yhteistyötä yrityksen alkutaipaleesta lähtien, eli vuodesta 2018. Yhteistyö on sujunut varsin mutkattomasti, ja Viitanen arvostaa erityisesti sujuvaa tilausprosessia, jossa asioita ei jätetä roikkumaan. Yhteistyössä Viitanen korostaa nopeuden, ketteryyden ja laadukkaan lopputuloksen tärkeyttä.

Apropos lingua järjestää myös asiakastapahtumia, ja vuosien varrella he ovat yhdessä kanta-asiakkaidensa kanssa istuneet läpi monien elokuvien, kilpailleet jalkapalloturnauksissa, ihmetelleet museonäyttelyissä ja virkistäneet mieltä luontoekskursioilla. Monipuoliset ja rennot tapahtumat ovat keränneet kiitosta asiakkailta, ja Viitanenkin on mielellään osallistunut Apropos linguan järjestämiin jalkapalloturnauksiin. Tällaiset tapahtumat ovat oiva lisä kiireiseenkin kalenteriin, samalla kun tulee urheiltua hyvässä porukassa.

www.leadoo.com

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★★ 5/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★★ 5/5

5/5

Pertti Seppä
Pertti Seppä
15:07 21 Aug 20
Luotettava ja hyvä palvelu myös yksityishenkilöille. Ja nopea!
jussi pääjärvi
jussi pääjärvi
05:55 28 May 20
Erittäin nopea ja joustava palvelu. Tilaamani auktorisoitu käännös tehtiin iltatöinä ja tuli saman päivän aikana, kun kerroin että asialla on kiire. Vahva suositus!
Erkki Kauranen
Erkki Kauranen
19:06 24 Jan 19
Todella nopea ja ystävällinen käännöspalvelu! Vahva suositus.
General Grievous
General Grievous
06:49 17 Jan 19
Suosittelen! Työt hoituu aina sovitulla tavalla