Asiakaskokemus, Ergo Pro Oy

ERGOPro logo

AsiakaspalauteErgo Pro Oy

Ergo Pro Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti istumatyöläisten työergonomiaa ja lisätä taukoliikuntaa. Yhtiö voi olla tuttu myös aputoiminimellä Break Pro Finland, jonka nimellä myös verkkokauppaa pyöritetään. Ergo Pro on jo pitkään kehittänyt asiakasyritystensä henkilöstön työhyvinvointia ergonomian, liikunnan ja työn tauottamisen kautta. Yhtiön asiantuntijuus onkin raudanlujaa työfysioterapian ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon alalla.

Apropos lingua ja Ergo Pro ovat tehneet tiiviistä yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Käännösprojektit ovat välillä vaatineet nopeatahtista työskentelyä, mutta laadusta ei silti ole jouduttu tinkimään. Käännöksissä käytetty terminologia on yhteistyön edetessä vakiintunut ja myös pysynyt vuosien varrella yhtenäisenä, mikä on yhtiön kokonaiskuvan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyöstä on hyötynyt kumpikin taho, sillä myös Apropos lingualla käytetään Ergo Pron kehittämää taukoliikuntaohjelmaa!

www.ergopro.fi

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★★ 5/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★★ 5/5

5/5

Juuso Tainiola
Juuso Tainiola
07:07 12 Jul 21
Excellent service, very fast response times and reasonably priced.
Sami Riikonen
Sami Riikonen
10:40 19 Jan 19
Nopea ja hyvä palvelu! Käännökset saimme nopeasti ja edullisesti.
Elias Tenkanen
Elias Tenkanen
13:56 15 Jan 20
Hyvää, nopeaa ja edullista palvelua! Tarvitsin asiakirjan käännetyksi suomesta englanniksi, sain sen sähköpostiin skannattuna alle 24h tarjouksen jättämisestä, ja paperisena se tullee postilaatikkoon parissa päivässä jos posti suo. Hinta-laatusuhde on 11/10, ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja nopeaa! 👍👍👍
Katia Peskova
Katia Peskova
17:58 10 Apr 18
Tehokas ja asiantunteva asiakaspalvelu. Sain auktorisoidut käännökset postissa nopeasti ja edullisesti! Kiitos kärsivällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta!