Asiakaskokemus, Ergo Pro Oy

ERGOPro logo

AsiakaspalauteErgo Pro Oy

Ergo Pro Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti istumatyöläisten työergonomiaa ja lisätä taukoliikuntaa. Yhtiö voi olla tuttu myös aputoiminimellä Break Pro Finland, jonka nimellä myös verkkokauppaa pyöritetään. Ergo Pro on jo pitkään kehittänyt asiakasyritystensä henkilöstön työhyvinvointia ergonomian, liikunnan ja työn tauottamisen kautta. Yhtiön asiantuntijuus onkin raudanlujaa työfysioterapian ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon alalla.

Apropos lingua ja Ergo Pro ovat tehneet tiiviistä yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Käännösprojektit ovat välillä vaatineet nopeatahtista työskentelyä, mutta laadusta ei silti ole jouduttu tinkimään. Käännöksissä käytetty terminologia on yhteistyön edetessä vakiintunut ja myös pysynyt vuosien varrella yhtenäisenä, mikä on yhtiön kokonaiskuvan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyöstä on hyötynyt kumpikin taho, sillä myös Apropos lingualla käytetään Ergo Pron kehittämää taukoliikuntaohjelmaa!

www.ergopro.fi

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★★ 5/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★★ 5/5

5/5

Rudolf Silander
Rudolf Silander
18:44 28 Apr 21
Suomi-Englanti käännös hoitui nopeasti, asiakaspalvelu erinomaista joka erottuu mistä tahansa palvelusta tänäpäivänä.
Annika Klemetti
Annika Klemetti
20:54 16 Jan 19
Todella nopea ja ammattitaitoinen käännöspalvelu. Kiitos 🙂
Jenna Lampi
Jenna Lampi
07:05 18 Jan 19
Nopea ja ystävällinen palvelu, kiitos!
Pauliina Paunonen
Pauliina Paunonen
12:39 30 Apr 18
Loistavaa palvelua kiireisessä tilanteessa. Auktorisoidun kääntäjän työ nopeaa ja tarkkaa alusta loppuun (eikä muuten ollut pitkä aika). Suosittelut!