Asiakaskokemus, Ergo Pro Oy

Kuinka hyödyllinen tämä sisältö oli sinulle?
ERGOPro logo

AsiakaspalauteErgo Pro Oy

Ergo Pro Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti istumatyöläisten työergonomiaa ja lisätä taukoliikuntaa. Yhtiö voi olla tuttu myös aputoiminimellä Break Pro Finland, jonka nimellä myös verkkokauppaa pyöritetään. Ergo Pro on jo pitkään kehittänyt asiakasyritystensä henkilöstön työhyvinvointia ergonomian, liikunnan ja työn tauottamisen kautta. Yhtiön asiantuntijuus onkin raudanlujaa työfysioterapian ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon alalla.

Apropos lingua ja Ergo Pro ovat tehneet tiiviistä yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Käännösprojektit ovat välillä vaatineet nopeatahtista työskentelyä, mutta laadusta ei silti ole jouduttu tinkimään. Käännöksissä käytetty terminologia on yhteistyön edetessä vakiintunut ja myös pysynyt vuosien varrella yhtenäisenä, mikä on yhtiön kokonaiskuvan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyöstä on hyötynyt kumpikin taho, sillä myös Apropos lingualla käytetään Ergo Pron kehittämää taukoliikuntaohjelmaa!

www.ergopro.fi

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★★ 5/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★★ 5/5

5/5

Stefan Savolainen
Stefan Savolainen
13:05 04 Mar 21
Got my documents translated and mailed to me incredibly quickly! Would recommend!
Elena Savina
Elena Savina
13:36 27 Mar 20
Really fast service. Translation was ready in 1 day.You don't have to search for translators on Opetushallitus and google them after. So Apropos saves lots of time!Attentive and caring people, high quality service. 5 stars for sure. 🙂
E. E.
E. E.
14:32 04 Mar 20
Erittäin nopeaa, helppoa ja miellyttävää oli asioida teidän kanssa! Suosittelen lämpimästi!
Petri Penttinen
Petri Penttinen
11:37 12 Jan 19
Todella nopea ja ystävällinen palvelu. Ammatti-ihmiset asialla. Hinnoittelu kilpailuttamistani toimistoista edullisin. Suurkiitos!