Asiakaskokemus, Ergo Pro Oy

ERGOPro logo

AsiakaspalauteErgo Pro Oy

Ergo Pro Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti istumatyöläisten työergonomiaa ja lisätä taukoliikuntaa. Yhtiö voi olla tuttu myös aputoiminimellä Break Pro Finland, jonka nimellä myös verkkokauppaa pyöritetään. Ergo Pro on jo pitkään kehittänyt asiakasyritystensä henkilöstön työhyvinvointia ergonomian, liikunnan ja työn tauottamisen kautta. Yhtiön asiantuntijuus onkin raudanlujaa työfysioterapian ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon alalla.

Apropos lingua ja Ergo Pro ovat tehneet tiiviistä yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Käännösprojektit ovat välillä vaatineet nopeatahtista työskentelyä, mutta laadusta ei silti ole jouduttu tinkimään. Käännöksissä käytetty terminologia on yhteistyön edetessä vakiintunut ja myös pysynyt vuosien varrella yhtenäisenä, mikä on yhtiön kokonaiskuvan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyöstä on hyötynyt kumpikin taho, sillä myös Apropos lingualla käytetään Ergo Pron kehittämää taukoliikuntaohjelmaa!

www.ergopro.fi

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★★ 5/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★★ 5/5

5/5

Pertti Seppä
Pertti Seppä
15:07 21 Aug 20
Luotettava ja hyvä palvelu myös yksityishenkilöille. Ja nopea!
jussi pääjärvi
jussi pääjärvi
05:55 28 May 20
Erittäin nopea ja joustava palvelu. Tilaamani auktorisoitu käännös tehtiin iltatöinä ja tuli saman päivän aikana, kun kerroin että asialla on kiire. Vahva suositus!
Erkki Kauranen
Erkki Kauranen
19:06 24 Jan 19
Todella nopea ja ystävällinen käännöspalvelu! Vahva suositus.
General Grievous
General Grievous
06:49 17 Jan 19
Suosittelen! Työt hoituu aina sovitulla tavalla