Asiakaskokemus, Ergo Pro Oy

Kuinka hyödyllinen tämä sisältö oli sinulle?
ERGOPro logo

AsiakaspalauteErgo Pro Oy

Ergo Pro Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti istumatyöläisten työergonomiaa ja lisätä taukoliikuntaa. Yhtiö voi olla tuttu myös aputoiminimellä Break Pro Finland, jonka nimellä myös verkkokauppaa pyöritetään. Ergo Pro on jo pitkään kehittänyt asiakasyritystensä henkilöstön työhyvinvointia ergonomian, liikunnan ja työn tauottamisen kautta. Yhtiön asiantuntijuus onkin raudanlujaa työfysioterapian ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon alalla.

Apropos lingua ja Ergo Pro ovat tehneet tiiviistä yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Käännösprojektit ovat välillä vaatineet nopeatahtista työskentelyä, mutta laadusta ei silti ole jouduttu tinkimään. Käännöksissä käytetty terminologia on yhteistyön edetessä vakiintunut ja myös pysynyt vuosien varrella yhtenäisenä, mikä on yhtiön kokonaiskuvan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyöstä on hyötynyt kumpikin taho, sillä myös Apropos lingualla käytetään Ergo Pron kehittämää taukoliikuntaohjelmaa!

www.ergopro.fi

★★★★★

Toimitusnopeus: ★★★★★ 5/5
Asiantuntevuus: ★★★★★ 5/5
Asiakaspalvelu: ★★★★★ 5/5
Käännöslaatu: ★★★★★ 5/5

5/5

Kristiina Toivanen
Kristiina Toivanen
09:09 09 Nov 20
Sain käännöksen todella nopeasti. Hyvä on myös se, että palvelu toimii koko Suomen alueella. Pienillä paikkakunnilla palvelua ei löydy ja isompaan kaupunkiin voi olla pitkä välimatka.
Janne Rajakallio
Janne Rajakallio
10:36 27 Nov 19
Nopea, laadukas ja kustannustehokas käännöstoimisto joka on kääntänyt meille monipuolisesti tekstejä toimitusehdoista taukoliikuntaohjeisiin. Suosittelen.
Olivia Kallanmaa
Olivia Kallanmaa
05:11 24 Sep 20
Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu, viesteihin vastattiin parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Laadukas käännös.
Mari Tolonen
Mari Tolonen
16:48 18 Jul 19
Nopea ja sujuva käännöspalvelu tutkintotodistusta käännättäessä, myös loistava asiakaspalvelu.