Käännöstoimistomme perinteinen jalkapalloturnaus järjestettiin Sipoon Nikkilässä 4.7.2020.

Käännöstoimistomme ja SV:n edustusjoukkueen yhteisvoimin järjestämään turnaukseen osallistui tusinan verran harrastejoukkueita ja työporukoita Keravalta, Hyvinkäältä, Espoosta, Tuusulasta ja Helsingistä. Joukkueet jaettiin kolmeen lohkoon, joista jatkopeleihin pääsivät kunkin alkulohkon lohkoykköset, lohkokakkoset sekä kaksi parasta lohkokolmosta. Turnauksen pelit olivat tänäkin vuonna melko tasaisia, mutta Helsingistä saapuneet joukkueet dominoivat turnaustamme: kaikki mitalipeleihin selviytyneet joukkueet saapuivat pääkaupungista.

Turnauksen pelejä tuomaroinut Petteri Pennanen kertoi odottaneensa kesän lempiturnaustaan jo pitkään:

Kaikilla joukkueilla oli pelihuumori kohdillaan itseironiaa unohtamatta, ja peleissä esiintyneet rikkeet olivat verrattain puhtaita: kättä päälle ja peli jatkuu! Uskon, että kaikki osallistujat viihtyivät sateesta ja huonoista tuomareista huolimatta!

Petteri Pennanen, tuomari

Turnauksemme saikin runsaasti hyvää palautetta osallistuvilta joukkueilta, jotka pääosin kehuivat paitsi olosuhteita myös aitoa Fair Play -henkeä. Moni lupautui jo nyt mukaan ensi vuoden Apropos lingua 2021 -turnaukseen.

Espoolaisen TNA-joukkueen Jari Hiltusen mukaan hänen oma joukkueensa viihtyi tapahtumassa, vaikka turnauksen ainoa ja jokavuotinen kompastuskivi onkin sen ajankohta: heinäkuun lomasesonki ja festarit syövät tehokkaasti miesvahvuutta.

”Järjestelyt olivat taas viimeisen päälle, kuten aina ennenkin. Siksi me täällä käymmekin vuodesta toiseen – täällä vallitsee aina aito ja hyvä joukkuehenki!”

Jari Hiltunen, TNA

Turnauksen voiton vei tällä kertaa viime vuoden finalisti JK Virolaiset, joka päihitti finaalissa ensikertalaisen Urkin Pallo -joukkueen. Pronssia vei toista kertaa peräkkäin parin vuoden takainen turnausvoittaja FC FiruValge, joka kaatoi pikkufinaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen niin ikään ensikertalaisen Töölön Klubin.

Finaaliin yltäneen ensikertalaisen Urkin Pallon Abel Puustinen kehui niin ikään turnausta onnistuneeksi ja toivoi pääsevänsä mukaan myös ensi vuonna. Ainoa parannusehdotus koski turnauspelien peliaikaa, jonka Puustinen nostaisi nykyisestä 20 minuutista hieman ylöspäin.

”Joukkueemme oli ehdottoman tyytyväinen turnaukseen, vaikka turnauksen voitto karkasikin finaalissa. Tämä oli silti miellyttävä lauantaipäivä – lämmin kiitos järjestäjille!”

Abel Puustinen, Urkin Pallo

Lämpimät onnittelut mitalisteille ja suurkiitos kaikille osallistujille rehdistä pelityylistä ja aidosta turnaustunnelmasta osittain sateisesta kelistä huolimatta. Ensi vuoden turnaus on tarkoitus pelata vuoden päästä samassa paikassa, joten lämpimästi tervetuloa! Kaunista kesää kaikille!

Katso kaikki tulokset ja loppusijoitukset tästä.

The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme perustaja, seitsemää kieltä opiskellut kääntäjä ja tulkki. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2007. Harrastukset: jalkapallo, jääkiekko, jalkapalloerotuomarointi, kilpatanssit, laskuvarjourheilu, maraton, sulkapallo, rullaluistelu, matkustaminen.
blank

Latest posts by Vitali Rabotsev (see all)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *