Osallistu lahjakortin arvontaan jättämällä meille palautetta toiminnastamme.

Toimitamme vuosittain tuhansia käännöksiä lukuisille asiakkaillemme, mutta saamme valitettavan vähän palautetta toiminnastamme. Tämä on yleensä merkki siitä, että kaikki toimii, mutta toimintamme kehittämisen näkökulmasta asiakkailtamme saapuva palaute – hyvä tai huono – on elintärkeässä asemassa. Autathan meitä kehittämään palveluamme?

Kuulisimme mielellämme juuri sinun arviosi siitä, miten mielestäsi onnistuimme antamassasi toimeksiannossa! Palautteen antaminen vie vain n. 60 sekuntia aikaasi, ohjeet alla. Arvomme omalla nimellään tammikuussa palautetta antaneiden kesken 100 €:n lahjakortin Flamingo Spa -kylpylään, joten nyt jos koskaan kannattaa antaa meille risuja tai ruusuja!

Haluatko osallistua arvontaan ja tukea samalla toimintaamme? Toimi seuraavasti:

1. Klikkaa tätä linkkiä.
2. Oikealle avautuu yrityskorttimme (ks. kuva alla). Klikkaa ”Kirjoita arvostelu”-nappia.
3. Anna haluamasi tähtiluokitus (1=huono, 5=erinomainen) ja kirjoita lyhyt palautteesi. Se oli siinä – olet mukana arvonnassa!

Arvomme lahjakortin voittajan Facebook-sivustollamme  7. helmikuuta klo 18. Voit halutessasi antaa meille tähtiä myös Facebook-sivustollamme. Onnea arvontaan!

blank
The following two tabs change content below.
blank
Kirjoittaja on käännöstoimistomme koordinaattori sekä espanjan ja portugalin kieleen erikoistunut kääntäjä (FT), joka on toiminut käännösalalla vuodesta 2011. Vapaa-ajallaan Iiris harrastaa musiikkia, ulkoilua, matkustamista ja hyvää ruokaa.