Käännöstoimistomme täyttää kesällä 2019 jo kymmenen vuotta, joten järjestämme virallisen juhlagaalan Keravan Sinkka-museossa lauantaina 8.6.2019, jonne ovat lämpimästi tervetulleita paitsi ystävämme myös asiakkaamme. Tarjoamme pientä purtavaa ja kuohuviiniä vieraillemme, paikalla on myös akustista livemusiikkia.

Vieraamme pääsevät katsomaan Sinkan Valo ja Muoto -näyttelyä ja järjestämme myös pienimuotoisen kilpailun kaikille osallistujille. Mitään varsinaista ohjelmaa ei tilaisuudessa kuitenkaan ole, joten ota avec mukaan ja tule teille sopivaan aikaan nauttimaan hyvästä seurasta, kuohuviinistä ja taiteesta Keravalle lauantaina klo 19 alkaen. Apropos linguan väki on paikalla koko tilaisuuden ajan, klo 19-22.

10-vuotisjuhlamme on kutsutilaisuus, joten ilmoitathan itsesi ajoissa mukaan tästä. Museon takana on runsaasti parkkipaikkoja, ja paikalle pääsee myös kätevästi julkisilla, sillä Keravan juna-asema sijaitsee n. viiden minuutin kävelymatkan päässä. Pukukoodi: smart casual. K-18.

Jos et pääse paikalle, mutta haluat kuitenkin onnitella meitä tästä merkittävästä merkkipaalusta, voit jättää onnitteluviestisi kommenttikenttään alla.

The following two tabs change content below.
blank
Käännöstoimistomme perustaja, tietohallintojohtaja. Käännösalalla virallisesti vuodesta 2010. Harrastukset: jalkapallo & jääkiekko, frisbeegolf, pyöräily, rullaluistelu, uinti, matkustaminen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *